Přejít na obsah
Portál pro Vaše úspěšné podnikání v SRN
+420 296 348 207 Václavské náměstí 66, 110 00 Praha 1
Portál pro Vaše úspěšné podnikání v SRN
+420 296 348 207 Václavské náměstí 66, 110 00 Praha 1

Přípravy veletrhu Inter-tabac 2009 jsou v plném proudu – Největší plocha českých firem v historii

V průběhu příštího týdne bude zahájeno přidělování výstavních ploch vystavovatelům přihlášeným na letošní ročník největšího evropského veletrhu tabáku a kuřáckých potřeb INTER-TABAC 2009, který se koná na výstavišti v Dortmundu ve dnech 18.9.- 20.9.2009. Veletrh INTER- TABAC je nejvýznamnějším veletrhem tabáku, kuřáckých potřeb a příslušenství v Evropě a zároveň důležitým místem pro uzavírání kontraktů. Veletrh je určen pouze odborné veřejnosti. Jako vystavovatelé proto získáte unikátní možnost kontaktu s potenciálními odběrateli z Německa, Evropy, Asie, Ameriky a Afriky.

Na letošní ročník se zatím přihlásily 4 české firmy, které v souhrnu obsadí největší plochu českých vystavovatelů v historii veletrhu.

I přes nejistou situaci na světových trzích způsobenou finanční a hospodářskou krizí je i v letošním roce očekáván vysoký počet návštěvníků a vystavovatelů z Německa a řady dalších zemí světa. V loňském roce se veletrhu zúčastnilo celkem 252 vystavovatelů, podíl zahraničních vystavovatelů byl 37 %. Veletrh navštívilo 6.251 návštěvníků.

Pořadatel veletrhu, Veletrhy Dortmund, hlásí neustále se zvyšující počet obdržených přihlášek a je velmi pravděpodobné, že se volné výstavní plochy velmi rychle naplní. Z tohoto důvodu Vám v případě Vašeho zájmu o účast na veletrhu doporučujeme již déle neváhat a k účasti na něm se přihlásit již v nejbližších dnech, abyste měli možnost získat odpovídající velikost stánku. Naše společnost je výhradním zástupcem Veletrhů Dortmund v ČR a na Slovensku a českým a slovenským vystavovatelům poskytujeme komplexní servis pro přípravu stánků a expozic.

Pro více informací a rezervace výstavních ploch nás, prosím, kontaktujte na tel: 296 348 207, nebo emailem: office@webtradecz.cz

Autor: Datum poslední editace: 7.4.2017