Přejít na obsah
Portál pro Vaše úspěšné podnikání v SRN
+420 296 348 207 Václavské náměstí 66, 110 00 Praha 1
Portál pro Vaše úspěšné podnikání v SRN
+420 296 348 207 Václavské náměstí 66, 110 00 Praha 1

Veletrh Inter-tabac 2009 upevňuje svou pozici hlavního veletrhu tabákové branže

Mezinárodní veletrh tabáku a kuřáckých potřeb Inter-tabac 2009, který se koná ve dnech 18.-20.9. 2009 na Výstavišti v Dortmundu potvrzuje svou pozici hlavní události tabákové branže. Již nyní, dva a půl měsíce před jeho zahájením, je na veletrh přihlášeno 230 vystavovatelů z 28 zemí. Podíl zahraničních vystavovatelů převyšující 38% je novým historickým rekordem veletrhu. Za třicet let své existence zaznamenal veletrh Inter-tabac mnoho úspěchů, v loňském roce překonal magickou hranici 6.000 návštěvníků a s 252 vystavovateli dosáhl nový rekord.

Veletrh Inter-tabac je rozhodujícím místem pro setkávání výrobců, obchodníků a odborníků z tabákové branže a uzavírání důležitých obchodních kontraktů. Kromě tabáku a tabákových potřeb se zde prezentují i výrobci a dodavatelé zařízení obchodních interiérů, luxusní vína a lihoviny, odborná literatura, papírenské zboží a časopisy a denní tisk.

Veletrh Inter-tabac dlouhodobě získává na významu jako místo setkávání strany nabídky a poptávky na tabákovém trhu. To potvrzuje nejen setrvale rostoucí počet návštěvníků veletrhu, ale i stejně stabilně rostoucí zájem zahraničních návštěvníků, jejichž podíl dosáhl v loňském roce 26%. Na veletrh zavítali dokonce i návštěvníci ze vzdálených destiancí, jakými jsou např. Austrálie, Severní, Střední a Jižní Amerika a Asie.

Pořadatel veletrhu, Veletrhy Dortmund, hlásí neustále se zvyšující počet obdržených přihlášek a je velmi pravděpodobné, že se volné výstavní plochy velmi rychle naplní. Z tohoto důvodu Vám v případě Vašeho zájmu o účast na veletrhu doporučujeme již déle neváhat a k účasti na něm se přihlásit již v nejbližších dnech, abyste měli možnost získat odpovídající velikost stánku.

Naše společnost je výhradním zástupcem Veletrhů Dortmund v ČR a na Slovensku a českým a slovenským vystavovatelům poskytujeme komplexní servis pro přípravu stánků a expozic.

Pro více informací a rezervace výstavních ploch nás, prosím, kontaktujte na tel:296 348 207, nebo emailem: office@webtradecz.cz

Další informace o veletrhu naleznete zde

Autor: Datum poslední editace: 22.5.2017