Přejít na obsah
Portál pro Vaše úspěšné podnikání v SRN
+420 296 348 207 Václavské náměstí 66, 110 00 Praha 1
Portál pro Vaše úspěšné podnikání v SRN
+420 296 348 207 Václavské náměstí 66, 110 00 Praha 1

V ČR a na Slovensku zastupujeme Veletrhy Dortmund

Pozor, tato stránka už není aktuální. Pro přechod na nadřazenou stránku s aktuální informací klikněte, prosím, na následující tlačítko.

Přejít na aktuální stránku

Společnost WebTrade CZ s.r.o., provozovatel tohoto portálu, je od roku 2007 výhradním zástupcem Veletrhů Dortmund (Messe Westfalenhallen GmbH) v České republice a na Slovensku.

Na základě smluvního pověření Veletrhů Dortmund poskytujeme českým a slovenským vystavovatelům komplexní profesionální veletržní podporu v češtině přímo v Česku a na Slovensku.

V současné době zastupujeme následující veletrhy:

InterTabac – nejvýznamnější světový veletrh tabáku, kuřáckých potřeb a příslušenství. Veletrh je určen pouze odborné veřejnosti a je důležitým místem pro setkávání obchodníků a odborníků z oblasti tabáku a kuřáckých potřeb. Veletrh se koná každoročně v září.

JAGD & HUND jeden z nejvýznamnějších evropských prodejních veletrhů mysliveckých, loveckých, rybářských, lesnických a kynologických potřeb. Veletrh se koná každoročně začátkem února.

INTERMODELLBAU největší evropský prodejní veletrh modelů a potřeb pro modeláře. Veletrh se koná každoročně v dubnu.

Pro více informací a rezervace výstavních ploch nás, prosím, kontaktujte na tel: 296 348 207, nebo e-mailem: office@exportdosrn.cz

Datum publikování: Datum poslední editace: 21.11.2017