Přejít na obsah
Portál pro Vaše úspěšné podnikání v SRN
+420 296 348 207 Václavské náměstí 66, 110 00 Praha 1
Portál pro Vaše úspěšné podnikání v SRN
+420 296 348 207 Václavské náměstí 66, 110 00 Praha 1

Vysoký zájem vystavovatelů o hlavní evropský prodejní myslivecký a rybářský veletrh JAGD & HUND 2009

Hlavní evropský prodejní veletrh potřeb pro myslivost a sportovní rybářství JAGD & HUND 2009, který se bude konat ve dnech 3. až 8.2.2009 v Dortmundu zaznamenává zvýšený zájem vystavovatelů. Již nyní, čtyři měsíce před zahájením veletrhu, překročil počet přihlášených vystavovatelů a velikost pronajaté plochy již tak velmi vysokou úroveň minulého ročníku.

I v roce 2009 tak bude hlavní evropský prodejní myslivecký a rybářský veletrhJAGD & HUND velkým magnetem pro myslivce, rybáře, chovatele psů a přátele přírody z Německa i ze zahraničí. Mezinárodní význam veletrhu bude podpořen konáním evropského mistrovství ve vábení jelenů přímo v rámci doprovodného programu veletrhu. Nejlepší vábiči z celé Evropy se na výstavišti v Dortmundu představí 7.2.2009.

Oficiální partnerskou zemí veletrhu JAGD & HUND 2009 bude Česká republika.V rámci oficiální účasti České republiky se bude na veletrhu prezentovat Ministerstvo zemědělství ČR, Českomoravská myslivecká jednota, Český rybářský svaz a další instituce. Hlavní částí oficiální expozice ČR pak bude společný stánek českých firem, které zde budou prezentovat a prodávat nejrůznější výrobky a služby z oblasti myslivosti a rybářství. Oficiální expozice se představí i řadou doprovodných kulturních a tématických aktivit. Oficiální účast ČR bude v Německu provázena rozsáhlou publicitou a mediální podporou, což významnou měrou přispěje ke zvýšení její atraktivity v očích návštěvníků veletrhu.

Mezi hlavní obory prezentované na veletrhu JAGD & HUND patří lovecká výstroj včetně oblečení, zbraně a munice, terénní vozidla, lovecké chaty a nábytek, rybářská výstroj, rybářské potřeby a lovecké a rybářské zájezdy. Na veletrhu je dále zastoupen i rozsáhlý doplňkový sortiment, například speciální šperky a ozdoby, potrava pro zvěř, myslivecké hudební nástroje apod.

Veletrh JAGD & HUND provází atraktivní doprovodný program, např. ukázky loveckých psů, prezentace sokolníků, módní přehlídky mysliveckých oděvů, výstupy trubačů, různé soutěže, myslivecká gastronomie nebo předváděcí jízdy terénních automobilů na speciálně připravené překážkové trati.

Vystavovatelé mohou na veletrhu JAGD & HUND profitovat z vysokého počtu návštěvníků (více než 75.000 v roce 2008), který tvoří především myslivci, sportovní rybáři, chovatelé psů a milovníci přírody nejen z Německa, ale i ze zahraničí. Většina návštěvníků přichází především z ekonomicky silného Severního Porýní-Vestfálska a přilehlého Nizozemí a Belgie a za myslivecké a rybářské vybavení utrácí na veletrhu nemalé částky. Na posledním ročníku veletrhu si 94 % všech návštěvníků něco zakoupilo nebo objednalo a průměrná výše nákupu na jednoho návštěvníka dosáhla 500 EUR. Celkový maloobchodní obrat vystavujících firem se tak vyšplhal na 35 milionů EUR.

Pro bližší informace o podmínkách společné účasti, případně o rezervaci výstavních ploch pro individuální účast nás, prosím, kontaktujte na tel: 296 348 207, nebo e-mailem: office@exportdosrn.cz

Rádi Vás uvítáme jako vystavovatele na veletrhu JAGD & HUND 2009!

Podrobné informace o veletrhu naleznete zde.

Autor: Datum poslední editace: 22.5.2017